Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η Ορθόδοξη απάντηση στη Θράκη – Μαζί Στρατός και Εθελοντές για το άκουσμα της πρώτης καμπάνας μετά το 1200 μ.X !!!

20140515-233821.jpg
Σε συνέχεια της αποκάλυψης του HellasForce.com για την Ορθόδοξη απάντηση στα τζαμιά της ακριτικής Θράκης. Το HF φέρνει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το πολύ σημαντικό ζήτημα της ανέγερσης Ναού στη Θράκη, περιοχή όπου θα ακουστεί, όταν ολοκληρωθεί το έργο, καμπάνα ύστερα από το 1200 μ.Χ.Η προσπάθεια, με την αμέριστη συμπαράσταση του σχολείου «Κιβωτός Δόμνα Βιζβίζη», βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 
Ο Ναός θα ανεγερθεί στον οικισμό Ακρίτα Ροδόπης, σε σημείο όπου βρίσκεται στρατιωτικό φυλάκιο, το οποίο τα τελευταία χρόνια παραμένει εκτός λειτουργίας.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει δώσει ήδη την έκγριση του για την έναρξη των εργασιών και μάλιστα έχει συγκεντρωθεί από εθελοντές και το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ, που έχει σταλεί στη Θράκη.Να σημειωθεί πως εκτός από τον Ναό, στο φυλάκιο θα δημιουργηθεί και οικισμός, που θα φιλοξενεί ορφανά παιδιά από όλη την Ελλάδα. Σε ότι αφορά τον Ναό, το καμπαναριό του οποίου έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το Άγιο Όρος, θα τιμά την Ανάσταση του Κυρίου.Το έργο στηρίζουν ιερές μονές της Θράκης, επιστημονικοί φορείς και απλός κόσμος, όλοι εθελοντές που θέλουν να δουν επιτέλους και ένα Ορθόδοξο έργο στην περιοχή, όπου τα τελευταία χρόνια… φυτρώνουν τα τζαμιά σαν μανιτάρια και οι κυβερνήσεις δεν προσφέρουν την παραμικρή βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου