Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ:Χιλιάδες πιστοί συνόδευσαν τον μακαριστό ιεράρχη π.Νεόφυτο Παντζή στην τελευταία του κατοικία!!! (Φωτό)

Ο μακαριστός π.Νεόφυτος Παντζής ήταν αδελφός της Ιεράς Μονής Βουλκάνου και το σεπτό σκήνωμά του ετάφη στο κοιμητήριο της Μονής. 
Χιλιάδες λαού από τη Μεσσηνία και από διάφορα μέρη της χώρας έδωσαν το παρών σήμερα το απόγευμα στο Βουλκάνο,στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού ιεράρχη αρχιμανδρίτη π.Νεοφύτου Παντζή, ο οποίος έφυγε εχθές το πρωί για την γειτονιά των αγγέλων. Ήταν ένας σεπτός κληρικός που δίδασκε Χριστό και Ελλάδα. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο,όσο λίγοι, γιατί έκλαιγε μετά κλαιόντων και έχαιρε μετά χαιρόντων. 
Ήταν κοντά στους πονεμένους ανθρώπους και προσέφερε ό,τι μπορούσε για να απαλύνει τον πόνο τους.

Υπήρξε πολυγραφότατος και μας αφήνει μια πλούσια πνευματική κληρονομιά. Χαλούχησε εκατοντάδες παιδιά, κυρίως μέσα από τα κατηχητικά, και τους μετέδωσε τη φλόγα της Ορθοδοξίας και την αγάπη για την Ελλάδα μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα και είμαστε σίγουροι ότι εκεί επάνω ψηλά θα έχουμε έναν πρεσβευτή προς τον Κύριο και Θεό μας, που θα προσεύχεται για εμάς και θα παρακαλεί τον Μεγαλοδύναμο να μας έχει όλους καλά και να μας χαριτώνει.
Αιωνία του η μνήμη!!!
Να έχουμε όλοι την ευχή του και να είμαστε καλά να τον θυμόμαστε. 



















Ι.ΛΥΡΑΣ-Ι.ΛΙΝΑΡΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου